
برای پخت نان در تنور گازی خانگی، مراحل زیر را دنبال کنید:
مواد لازم پخت نان:- ۲ پیمانه آرد- ۱ قاشق چایخوری خمیر مایه- نصف قاشق چایخوری نمک- یک پیمانه آب گرم- ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون- خمیرهای افزاکننده نان (انتخابی)مراحل:
۱- آرد، خمیر مایه و نمک را در یک کاسه مخصوص مخلوط کنید.
۲- آب گرم را به تدریج به مخلوط آرد اضافه کنید و آن را با یک قاشق چوبی یا دستهایتان مخلوط کنید تا یک تسته نرم و لطیف بسازید.
۳- خمیر را روی سطح یک سبدها (یا سطح کار) بکشید و آن را با روغن زیتون مالیده و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بمانید تا با دست گرم شود.
۴ – تنور گازی را روی حرارت بالا گرم کرده و یک سینی فلزی را داخل آن قرار دهید تا گرم شود.
۵-خمیر را به اندازه مورد نیاز برش دهید و آن را بهطور مرتب بر روی سطح سینی یا تخته فلزی قرار دهید.
۶- سینی را به تنور گازی بچرخانید و در حرارت بالا بگذارید.
نان را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در تنور بپزید یا تا زمانی که طلایی و طعمدهنده شود.۸٫ نان را از تنور بیرون بیاورید و آن را برای خنک شدن به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید.حالا نان تازه پخته شدهی شما آمادهی سرو و مصرف است. امیدوارم این روش به دردتان بخورده باشد.