آموزش سریع پخت نان در تنورگازی خانگی

habibn habibn
26 بازدید

برای پخت نان در تنور گازی خانگی، مراحل زیر را دنبال کنید:

مواد لازم پخت نان:- ۲ پیمانه آرد- ۱ قاشق چایخوری خمیر مایه- نصف قاشق چایخوری نمک- یک پیمانه آب گرم- ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون- خمیرهای افزا‌کننده نان (انتخابی)مراحل:

۱- آرد، خمیر مایه و نمک را در یک کاسه مخصوص مخلوط کنید.

۲- آب گرم را به تدریج به مخلوط آرد اضافه کنید و آن را با یک قاشق چوبی یا دست‌هایتان مخلوط کنید تا یک تسته نرم و لطیف بسازید.

۳- خمیر را روی سطح یک سبدها (یا سطح کار) بکشید و آن را با روغن زیتون مالیده و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بمانید تا با دست گرم شود.

۴ – تنور گازی را روی حرارت بالا گرم کرده و یک سینی فلزی را داخل آن قرار دهید تا گرم شود.

۵-خمیر را به اندازه مورد نیاز برش دهید و آن را به‌طور مرتب بر روی سطح سینی یا تخته فلزی قرار دهید.

۶- سینی را به تنور گازی بچرخانید و در حرارت بالا بگذارید.

 

نان را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در تنور بپزید یا تا زمانی که طلایی و طعم‌دهنده شود.۸٫ نان را از تنور بیرون بیاورید و آن را برای خنک شدن به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید.حالا نان تازه پخته شده‌ی شما آماده‌ی سرو و مصرف است. امیدوارم این روش به دردتان بخورده باشد.

 

دسته بندی آموزش پخت نان بلاگ
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12+ محصولات
0+ سفارشات تکمیل شده
1+ کاربران
13+ مطالب وبلاگ
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت
باز کردن چت
سلام👋
چگونه می توانم کمک کنم؟