
مواد لازم پخت شیرینی خانگی :
– ۲ پیمانه آرد
– ۳ قاشق غذاخوری شکر
– ۲ فنجان شیر
– ۳ عدد تخم مرغ
– ۱ قاشق چایخوری وانیل
– ۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو
– ۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو
– ۱ فنجان روغن
– ۱.۵ قاشق چایخوری پودر هل
– ۱.۵ قاشق چایخوری پودر دارچین
– ۱.۵ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
– ۱.۵ قاشق چایخوری پودر میخک
– ۱ قاشق چایخوری پودر کره
– ۱ قاشق چایخوری خمیر حلوا
مراحل تهیه شیرینی خانگی:
۱ – ابتدا شکر و تخم مرغها را در یک کاسه مخلوط کرده تا مخلوط کاملاً یکنواخت شود.
۲ – سپس روغن را به مخلوط اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
۳ – شیر، وانیل، کاکائو، هل، دارچین، زنجبیل، میخک، پودر کره و خمیر حلوا را به مخلوط بالا اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید تا تمامی مواد به خوبی ترکیب شوند.
۴ – آرد را به تدریج به مخلوط بالا اضافه کرده و با استفاده از قاشق یا ملخی خوب آرد را با سایر مواد مخلوط کنید تا خمیری یکنواخت و بیگلوچه بدست آید.
۵ – سینی فر را روغن کنید و خمیر را در آن بریزید. سطح خمیر را صاف کنید.
۶ – سینی فر را در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه پخته یا تا زمانی که شیرینی به رنگ طلایی درآید.
۷ – بعد از پخته شدن، شیرینی را از فر خارج کرده و درست حالت گرم یا سرد سرو کنید.
با این روش شیرینی لذت بخشی با طعم و انواع متنوعی را میتوانید با تنور گازی درست کنید.