آموزش پخت نان‌های ساندویچی با تنورگازی

habibn habibn
368 بازدید
نان ساندویجی با پخت تنورگازی

مواد لازم درست کردن نان ساندویجی با تنورگازی:
– ۳ پیمانه آرد سفید
– ۲ قاشق چایخوری خمیر مایه‌ی نان
– ۱ قاشق چایخوری شور
– ۲ قاشق غذاخوری شکر
– ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
– ۱ فنجان آب گرم
– نمک به میزان لازم

مراحل تهیه:
۱ – در یک کاسه مخلوط، آرد، خمیر مایه‌ی نان، شور، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید.
۲ –  روغن زیتون را به مواد خشک اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
۳ –  آب گرم را به تدریج به مواد اضافه کرده و با استفاده از یک قاشق یا دست‌های خود، همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یکنواخت شود.
۴ – خمیر را روی یک سطح کاری آرد کار کرده و به شکل یک دایره بزرگ با ضخامت حدود ۱ سانتی‌متر باز کنید.
۵ –  سطح خمیر را با یک چنگال یا دست هموار کنید.
۶ –  تخم مرغ را با یک قلم مو خوب هم بزنید و روی ساندویچ‌ها بمالید.
۷ –  ساندویچ‌ها را روی سینی تنور گازی چیده و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید، یا تا زمانی که طلایی و از داخل آن خوب پخته شود.
۸ – نان‌ها را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شوند.

حالا می‌توانید این نان‌های ساندویچی دمی، چاشنی‌دار و خوشمزه را برای ساندویچ‌های خود استفاده کنید.

دسته بندی آموزش پخت نان بلاگ
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12+ محصولات
0+ سفارشات تکمیل شده
1+ کاربران
13+ مطالب وبلاگ
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت
باز کردن چت
سلام👋
چگونه می توانم کمک کنم؟