
برای پختن نان قندی در تنور گازی، مراحل زیر را دنبال کنید:
مواد لازم:
– ۲ پیمانه آرد
– ۱ پیمانه قند
– ۱/۲ پیمانه روغن
– ۱/۲ پیمانه شیر
– ۲ تخم مرغ
– ۱ قاشق چایخوری وانیل
– ۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو
– ۱ قاشق چایخوری و کمی بیشتر پودر کیک
– ۱/۲ قاشق چایخوری هل
– ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین
مراحل پخت نان قندی :
۱ – ابتدا تمام مواد را در یک کاسه مخلوط کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید تا یک خمیر نرم و یکدست به دست آید.
۲ – یک قالب مستطیلی یا گرد را با روغن چرب کنید و سپس خمیر را داخل قالب ریخته و بهطور یکنواخت صاف کنید.
۳ – تنور گازی را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت داغ کنید.
۴ – قالب حاوی خمیر را در تنور گازی قرار دهید و بهمدت حدود ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که نان قندی از بالا طلایی شود و باکند چاقویی که وارد شود خشک خارج شود.
۵ – وقتی که نان قندی آماده شد، آن را از تنور خارج کرده و اجازه دهید تا چند دقیقه درون قالب خنک شود.
۶ – سپس نان را از قالب خارج کرده و بگذارید تا کاملا خنک شود.
۷ – حالا میتوانید نان قندی را برش داده و سرو کنید.
با این روش میتوانید نان قندی خوشمزه و خوشطعمی را در تنور گازی بپزید و لذت ببرید.