آموزش پختن نان قندی در تنور گازی

habibn habibn
183 بازدید
پخت نان قندی

برای پختن نان قندی در تنور گازی، مراحل زیر را دنبال کنید:

مواد لازم:
– ۲ پیمانه آرد
– ۱ پیمانه قند
– ۱/۲ پیمانه روغن
– ۱/۲ پیمانه شیر
– ۲ تخم مرغ
– ۱ قاشق چایخوری وانیل
– ۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو
– ۱ قاشق چایخوری و کمی بیشتر پودر کیک
– ۱/۲ قاشق چایخوری هل
– ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین

مراحل پخت نان قندی :

۱ –  ابتدا تمام مواد را در یک کاسه مخلوط کنید و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید تا یک خمیر نرم و یکدست به دست آید.

۲ –  یک قالب مستطیلی یا گرد را با روغن چرب کنید و سپس خمیر را داخل قالب ریخته و به‌طور یکنواخت صاف کنید.

۳ – تنور گازی را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت داغ کنید.

۴ –  قالب حاوی خمیر را در تنور گازی قرار دهید و به‌مدت حدود ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که نان قندی از بالا طلایی شود و باکند چاقویی که وارد شود خشک خارج شود.

۵ – وقتی که نان قندی آماده شد، آن را از تنور خارج کرده و اجازه دهید تا چند دقیقه درون قالب خنک شود.

۶ – سپس نان را از قالب خارج کرده و بگذارید تا کاملا خنک شود.

۷ – حالا می‌توانید نان قندی را برش داده و سرو کنید.

با این روش می‌توانید نان قندی خوشمزه و خوش‌طعمی را در تنور گازی بپزید و لذت ببرید.

دسته بندی آموزش پخت نان بلاگ
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12+ محصولات
0+ سفارشات تکمیل شده
1+ کاربران
13+ مطالب وبلاگ
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت
باز کردن چت
سلام👋
چگونه می توانم کمک کنم؟