آموزش پخت کلوچه خوشمزه خانگی با تنورگازی

habibn habibn
129 بازدید

مواد لازم کلوچه خانگی:

– یک کیلوگرم آرد
– ۲۰۰ گرم روغن
– ۲۰۰ گرم شکر
– ۲۰۰ گرم کره گیاهی
– دو قاشق چایخوری خمیر حلوا
– یک قاشق چایخوری پودر وانیل
– یک قاشق چایخوری پودر قهوه
– یک قاشق چایخوری پودر کره
– یک قاشق چایخوری پودر دارچین
– یک قاشق چایخوری هل
– دو عدد زرده تخم مرغ
– یک عدد تخم مرغ
– مقدار کافی آب

مراحل زیر را دنبال کنید تا کلوچه‌ها در تنورگازی آماده شوند:

۱ –  ابتدا تخم مرغ‌ها و شکر را در یک کاسه مخلوط کنید تا مخلوط کودکیابی‌ای بدست آورید.

۲ –  کره گیاهی و روغن را به مخلوط بالا اضافه کرده و دوباره همه‌چیز را با هم مخلوط کنید.

۳ – سپس خمیر حلوا، وانیل، قهوه، کره، دارچین و هل را به مخلوط بالا اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

۴ – آرد را همراه با مقدار کافی آب به مخلوط بالا اضافه کرده و با زحمت همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا خمیر یکنواخت و نرمی بدست آید.

۵ – خمیر را به دو دسته تقسیم کنید و هر دو را به شکل گلوله‌های کوچک و کوچک‌تر پیچیده کنید.

۶ –  تخم مرغ را با یک قاشق آب مخلوط کرده و کلوچه‌ها را در این مخلوط آغشته کرده و روی سینی فر پهن کنید.

۷ -سپس کلوچه‌ها را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد درون تنور گازی به مدت ۲۰ دقیقه پخته و سرو کنید.

با این روش می‌توانید کلوچه‌های خوشمزه و خوش‌طعمی را با تنور گازی پخته و لذت ببرید.

دسته بندی آموزش پخت کیک خانگی بلاگ
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12+ محصولات
0+ سفارشات تکمیل شده
1+ کاربران
13+ مطالب وبلاگ
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت
باز کردن چت
سلام👋
چگونه می توانم کمک کنم؟