آموزش پخت کیک پای سیب با تنور گازی

habibn habibn
134 بازدید
آموزش پخت کیک پای سیب با تنورگازی

مواد لازم کیک پای سیب :
– ۴ عدد سیب انتخابی
– ۱ پیمانه شکر
– ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
– ۱/۲ قاشق چایخوری هل
– ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
– ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
– ۱/۲ پیمانه آب
– ۲ قاشق غذاخوری کره یا روغن
– عسل (اختیاری)

مراحل تهیه:
۱ –  ابتدا سیب‌ها را بشویید، پوست آن‌ها را بردارید و هسته‌های آن‌ها را از وسط خارج کنید. سپس سیب‌ها را به شکل دیواره نیم‌دایره‌ای به اندازه تنور مناسب برش دهید تا بتوانید مخلوط شکر و ادویه‌ها را داخل آن قرار دهید.
۲ –  در یک کاسه، شکر، دارچین، هل، نمک و آبلیمو را با هم مخلوط کنید.
۳ –  مخلوط را داخل هر یک از سیب‌ها پخش کنید.
۴ –  یک سینی را با کره یا روغن چرب کنید و سیب‌ها را روی آن قرار دهید.
۵ – سینی را در فر گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید و سیب‌ها را به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه پخته یا تا زمانی که سیب‌ها نرم شوند و مخلوط شکر و ادویه‌ها به صورت شیرین و خوشمزه روی سیب‌ها بماند.
۶ –  اگر می‌خواهید سیب‌های خود را برای پای آماده کنید، می‌توانید روی سیب‌ها عسل را نیز بریزید.
۷ – سیب‌ها را از تنور گازی خارج کرده و گرم یا سرد را با ته دلخواه می‌توانید مصرف کنید.

بعد از پخت پای سیب، می‌توانید آن را با کرم یخ یا شیر خامه‌ای سرو کنید.

دسته بندی آموزش پخت شیرینی آموزش پخت کیک خانگی بلاگ
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12+ محصولات
0+ سفارشات تکمیل شده
1+ کاربران
13+ مطالب وبلاگ
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت
باز کردن چت
سلام👋
چگونه می توانم کمک کنم؟