
مواد لازم کیک پای سیب :
– ۴ عدد سیب انتخابی
– ۱ پیمانه شکر
– ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
– ۱/۲ قاشق چایخوری هل
– ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
– ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
– ۱/۲ پیمانه آب
– ۲ قاشق غذاخوری کره یا روغن
– عسل (اختیاری)
مراحل تهیه:
۱ – ابتدا سیبها را بشویید، پوست آنها را بردارید و هستههای آنها را از وسط خارج کنید. سپس سیبها را به شکل دیواره نیمدایرهای به اندازه تنور مناسب برش دهید تا بتوانید مخلوط شکر و ادویهها را داخل آن قرار دهید.
۲ – در یک کاسه، شکر، دارچین، هل، نمک و آبلیمو را با هم مخلوط کنید.
۳ – مخلوط را داخل هر یک از سیبها پخش کنید.
۴ – یک سینی را با کره یا روغن چرب کنید و سیبها را روی آن قرار دهید.
۵ – سینی را در فر گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید و سیبها را به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه پخته یا تا زمانی که سیبها نرم شوند و مخلوط شکر و ادویهها به صورت شیرین و خوشمزه روی سیبها بماند.
۶ – اگر میخواهید سیبهای خود را برای پای آماده کنید، میتوانید روی سیبها عسل را نیز بریزید.
۷ – سیبها را از تنور گازی خارج کرده و گرم یا سرد را با ته دلخواه میتوانید مصرف کنید.
بعد از پخت پای سیب، میتوانید آن را با کرم یخ یا شیر خامهای سرو کنید.