آموزش پخت کیک یزدی در تنور گازی

habibn habibn
159 بازدید

برای پخت کیک یزدی در یک تنور گازی، شما به چند مرحله نیاز دارید.

مواد لازم کیک یزدی:
– ۳ فنجان آرد
– ۳ فنجان شکر
– ۱ فنجان روغن
– ۱ فنجان آب
– ۱ قاشق چایخوری وانیل
– ۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو
– ۱/۲ قاشق چایخوری پودر دارچین
– ۳ عدد تخم مرغ
– ۱ بسته خامه
– ۱ قاشق چایخوری پودر پخت کیک
– ۱ قاشق چایخوری سرکه

مراحل آماده‌سازی:
۱٫ ابتدا تخم مرغ‌ها را به یک کاسه بزرگ بزنید و سپس شکر را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود.
۲٫ سپس روغن، آب، خامه و وانیل را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید.
۳٫ سپس آرد و پودر کاکائو و دارچین و پودر پخت کیک را به مواد مخلوط شده اضافه کرده و مخلوط کنید.
۴٫ در آخر سرکه را به مخلوط اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید تا مواد کاملا ترکیب شوند.

پخت کیک یزدی :
۱ –  قالب کیک را چرب کرده و مخلوط کیک را داخل آن ریخته و صاف کنید.
۲ – تنور گازی را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد پیش‌گرم کنید.
۳ – سپس قالب کیک را داخل تنور گازی قرار دهید و به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید تا کیک پخته شود.
۴ –  بعد از پخت کامل، کیک را از تنور خارج کرده و بگذارید تا کاملا سرد شود.
۵ – سپس کیک را از قالب خارج کرده و به دلخواه تزئین کنید.

کیک یزدی شما حاضر است! این کیک را می‌توانید برای جشن‌ها یا میهمانی‌ها تهیه کرده و از آن لذت ببرید.

دسته بندی آموزش پخت کیک خانگی بلاگ
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12+ محصولات
0+ سفارشات تکمیل شده
1+ کاربران
13+ مطالب وبلاگ
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت
باز کردن چت
سلام👋
چگونه می توانم کمک کنم؟